Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kızılıyoruz.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

l Yaman ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Bu kapılar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır olmak üzere iki gruba ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Iane grupları aylardır Genlik'a müteveccih bir ataknın Gazze'deki insani felaketi daha da çarpıkleştireceği ihtarsında bulunuyor.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü simultane kapının çabucak açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir Yangın Kapısı Fiyatları kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve allıkçı üzere malzemelerden yapılmış ağır sıklet bir kapıdır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + düzen seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Güvenlik: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an celi olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page